Wet Clean - Imesa Hungary

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Wet Clean

IMESA WET tisztítás

Friss érzésről és a mosás illatáról miért kellene a mosodáknak lemondani? A mai naptól a legtöbb kényes érzékeny ruhákat lehet mosni félelem nélkül és sérülés mentesen.

Nedves tisztítás
IMESA Wet Clean megoldás egyszerű, intuitív és nagyon profi az LM sorozatú mosó gépekkel a nedves tisztítás. Alapkivitelben 6 mosószer adagoló szivattyú van szerelve a gépekre és plusz az ajtón elhelyezett injektoron keresztűl permetezi be a vizet. Az IM8 számítógép vezérlés rugalmas és a modern technológia minden ruhaneműt tud kezelni akár 200 különböző személyre szabott mosási programokat. A mosógép innovatív mechanikus rendszere lehetővé teszi a "soft treatem"-t alacsony mechanikai igénybevételt nem roncsolja a szálakat. Az IM8 számítógép vezérlés valóban könnyen programozható.
Az ES sorozat szárítógépek befejező egységei a Wet Clean rendszerben, 30 szárító programal rendelkeznek, amely testreszabható a különböző szövetek igényeinek megfelelően. Az IMESA szárítógép alapkivitelben rendelkeznek a maradék nedvesség-szabályozással ami azt jelenti, hogy a program be állítható a nedvesség tartalomra és akkor leáll, ha a rögzített nedvességet elérte. Az ES szárító gépek ellenőrzik a dob sebességet ​​és a szívó ventillátor kapacitását.
IMESA TANDEM a Wet Clean rendszer igazán ideális megoldása a professzionális mosodáknak akkor is, ha az üzletben telület nem elég! A TANDEM egy mosógép és szárítógép egymásra építve: egy tökéletes Wet Clean System -hez, felszerelés kevesebb, mint 1 nm területet igényel. 
Ma még a legkisebb üzletben is kínálhatnak friss, illatos, mosott ruhát, bármilyen kockázat és károsodás mentesen értékes ruhák szövetek nedves tisztítását. TANDEM összesen csak egy gép az innovációs és a flexbilis mosó- és szárítógép.
A TANDEM megszabadítja a mosoda felület problémáit, kínál két teljesen független gépet egy területen..
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz