Szolgáltatások - Imesa Hungary

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szolgáltatások

IMESA SpA. teljes ipari mosodai berendezések skáláját kínálja melyeket a saját Olaszországi - Cessaltoi gyárában állít elő Mosógépeket, Szárítógépeket, Mángorló vasalókat, Szárítós kalander vasalókat. 


Kiváló eredmények
IMESA termékeihez használja a legmodernebb technológiákat és biztosítják a magas színvonalú eredményeket. Mosógépek, szárítógépek szárítók, vasalók és száríto vasalók mindegyike a legmodernebb elektronikus vezérlőrendszerekkel rendelkeznek: mosás, szárítás és vasalás paraméter mindig kontroll alatt van, hogy elkerüljék a kezelt textília sérülését.


A magas szintű védelem
IMESA termékeket úgy tervezték meg a végfelhasználó érdekében, hogy biztosítsák neki a minimális kockázatok és a maximális ergonómiát. Minden IMESA termékek folyamatosan alacsony zajszintűek és fel vannak szerelve a legjobb biztonsági rendszerekkel.


Környezet védelem
A környezet védelem ott kezdődik ahol a terméket előállítják: a termelő folyamatot úgy gondolják át, hogy csökkentsék a minimumra hulladékok és a környezetre gyakorolt káros ​​hatását. Az IMESA termékeket úgy tervezték, hogy fenntartsák az alacsony energiaszintet, és hogy elkerüljék a víz és mosószer hulladékot.


Magas ügyfél-elégedettség
Az ügyfél vélemények alapján az IMESA küldetése az, hogy a termékeken biztosítsák a maximális rugalmasságot, annak érdekében, hogy amilyen megoldás minden mosoda részére hasznos és elérhető legyen.HIGH termék megbízhatóság
Minden IMESA termékek erős szerkezetűek és jó minőségű alkatrészeket használtak fel a gyártás folyamán, a fentiek miatt az IMESA  a mosó gépek, szárító gépek és vasalógépek megbízhatóak.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz