Mosó gépek - Imesa Hungary

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Mosó gépek

IMESA LM sorozat 
A magas fordulatszámú mosógép 

IMESA a legújabb technológiákat használja, hogy biztosítsa a legjobb mosási eredményt 
az éttermek, szállodák, wellness központok, idősek otthonának, kórházaknak, sport központoknak és minden szervezetnek akinek szüksége van egy takarékos hatékony mosódai megoldásra.
IMESA magas fordulatszámú mosógépek mindegyike rendelkezik:
  • Új érintőképernyős kezelővel
  • IM8 mikróprocesszorral 
  • GSM távoli elérési modullal
MODELLEK
LM 8     LM 11    LM 14    LM 18
LM 23    LM 30    LM 40    LM 55
LM 70    LM 85
Letölthető katalógus
LM6 - LM23
Letölthető katalógus
LM30 - LM85IMESA speciális modellek 55 Kg/h - 125 Kg/h mosási kapacitás 
magas fordulatszámú mosógépei a nagy ipari mosodák részére.

Az IMESA megfelel az ilyen jellegű mosodák igényeinek, biztosítva egy hatalmas megtakarítást, időt és költségeket, 55 Kg / h és 125 kg / h modellek eredményei, fontos kutatás eredménye az új mechanikus rezgés csillapítás. A 100Kg/h - 125Kg/h modelleknél  egy új lengéscsillapító rendszert fejlesztett és alkalmaz:a szokásos olaj lengéscsillapítókat felváltották a rozsdamentes acél huzal lengéscsillapítókra (Patent TV2014A000079). Az új rendszernek köszönhetően az IMESA mosógépei +15%  potenciális aszimmetria képes csillapítani a hagyományos lengéscsillapító rendszerhez képest. Az acélhuzal lengéscsillapítók nagyon hosszú és tartós életűek,ellenkezőleg egy olajos lengéscsillapítókhoz képest. Cserélni kell 3-4 évente ezek nehéz és költséges műveletek. IMESA mosógépek, ezért lehetővé teszik, hogy csökkentsék a karbantartási költségeket.
MODELLEK  LM 100     LM 125   
D2w sorozat
HYGIÉNIKUS KÉTOLDALAS MOSÓGÉPEK

A D2w kétoldalas mosógépek megoldása, biztosítja a magas színvonalú egészségügyi és higiéniai biztonságot a kórházak, nyugdíjas otthonok, óvodák, gyógyszerészeti iparágak és élelmiszer iparban.
A különleges konfiguráció a mosógépek lehetővé teszik, hogy elkerüljék a kapcsolat a szennyezett és a tiszta textiliák, megfelelően Euoropai Unió UNI EN 14065 és tiszteletben tartja a 2004 standard RABC előírásait.

MODELLEK    
D2W 18     D2W 23
Letölthető katalógus
D2W

RC modell:
Alacsony centrifuga fordulatú mosógépek

IMESA széles skáláját kínálja az alacsony centrifuga mosógépekből, rendelkeznek egy elektronikus időzítővel beépített fix hat programal. A felhasználó választása és igénynek a megfelelő gomb megnyomásával indíthatja a mosást, nem lehet hibázni!
Mosógépek 40Kg kapacitástól felfelé alapkivitelben az új IM8 szoftverrel és a távoli segítségnyújtás ellenőrző GSM rendszerrel fel vannak szerelve!
MODELLEK
RC 8     RC 11    RC 14    RC 18
RC 23    RC 30    RC 40    RC 55
RC 70    RC 85
Letölthető katalógus
RC 8-85 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz