IRIS - Imesa Hungary

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

IRIS

IRIS: Imesa Rádiós Azonosító Rendszer

IRIS az IMESA által javasolt megoldás, hogy helyesen azonosítani lehessen a vendég, az emberek ruháit, a személyzeti egyenruhákat, a dolgozók ruhait, ... bármilyen textiliát, hogy azok hiánytalanul vissza kerüljenek a tulajdonoshoz, miután a mosási folyamat befejeződött.
Az IMESA rendszer RFID technológia a címkéket tartósan teszi a ruhaneműre és az nyomon követhető és felismerhető bármikor. Alkalmazást egy kis TAG készülék végzi amellyel minden egyes tételt lehet azonosítani és sok információt tartalmaz:
  • Tulajdonos vezetéknév, keresztnév;
  • Dátumokat;
  • Osztály / szoba, ahol a vendég tartózkodik ( nyugdíjas otthon, kórház, ...)
  • Ruházat összetétele;
  • Ruhanemű kép;
  • Mosási programot;
IRIS rendszerrel, lehetséges, hogy ellenőrizze, hogy hány alkalommal ugyanazt a tételt mostuk, és mely kezelések vóltak. Ez az információ hasznos DPI és egységesnek tekinthető.
IRIS nem a szokásos RFID ágyneműt címkézési rendszer, ez egy modern rendszer, amely egy kézi számítógép nyomon követni a ruhanemű mozgatását és a vissza szállítást még akkor is ha ez a két művelet messze van a mosódától. A kézi számítógépek ISO 15693 - 13,56 Mh rendszerű címkeleolvasó és regisztrálja az egyes elemeket küldését a ruhákat, és minden tétel vissza szállítását a tulajdonosnak.

A rádiós kapcsolattal a kézi számítógép az okos kocsik és a tárolók fel vannak szerelve jeladó és jelfogókkal. Minden alkalommal, amikor egy személy kersi a ruhaneműit, egyszerűen csak a nevét be gépelve a kocsi vagy tároló megfelelő LED jelző lámpája mutatja melyeket kell szállítani. A kézi számítógép rögzíti a ruhanemű mozgást és küldi  el a mosodába, ily módon minden tétel történelme követhető bármikor.
Letölthető katalógus
IRIS RÁDIÓS TÁROLÁS RENDSZER
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz