Fizető mosodák - Imesa Hungary

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Fizető mosodák

FIZETŐS ÖNKISZOLGÁLÓ MOSODA

A mosoda nem csak egy hely, ahol csak mossuk és szárítjuk a textíliákat. Az évek során egy találkozási pont lett és szocializáció, ezért az üzletnek tökéletesnek kell lenni, jó megközelíthetőnek, jól megvilágított és kényelmesnek.
Az nkiszolgáló mosoda tervezésekór az IMESA figyelembe veszi az összes szükséges szempontokat, hogy biztos legyen a nagy siker.
Tanulmányozni kell a helyét a boltnak: fontosságát  és meghatározni azt, ki lenne a tipikus ügyfél. Ez egy fontos szempont a kialakítás tervezésénél és a berendezések választásakor. Az IMESA műszaki hátteret szolgáltat és ellát megfelelő gépekkel a ruhaneműk minden fajtájához.

LM mosó gépek

IMESA Fizetős mosodai gépei Coin Op alapkiépítésben tartalmazza a front, felső és oldalsó panelek rozsdamentes acél borításokat.AISI 304. 
A hosszú élettartamú gépek, könnyű a tisztitása!
A program választás és indítása speciálisan könnyű, köszönhetően a IM8 érintőképernyőnek a "Self - Service" konfigurációnak amely végigvezeti a felhasználót a fő műveletekben.
Az automatikus vegyszeradagoló rendszer, a mosógép teljesen automatikus; helyes mosószert használják a megfelelő mennyiséget minden mosási ciklusban. 
ES szárító gépek

Az IMESA "Coin Op" szárítógép alapkivitelben egy speciális ellenőrző egységgel van ellátva amely megkönnyíti az ügyfélnek a választást a szárítási hőmérsékletet: Meleg - közép meleg - alacsony hőmérséklet, garantálja a tökéletes ruhanemű-szárítását.
Az IMESA "Coin Op" szárítógép gyárilag felszerelt, irányváltóztató dob rendszerrel amely biztosítja a ruhaneműk egyenletes száradását.
TANDEM

A "Coin Op" önkiszolgáló mosóda egy bolt  azt jelenti, hogy központi fizetés van ... pénzt! Ezért a rendelkezésre álló helységet optimalizálni kell. TANDEM a megoldás. Mosógépek és szárítógépek egymásra építve vannak, fele akkora helyet foglalva el. Ilyen módon a kis alapterületű boltot is lehet használni, mint gyorstisztító.

Fizetési rendszerek
IMESA kínál több fizetési rendszert a mosódák részére:
  • Központi cash fizetés;
  • Fizető Prepaid kulcsot;
  • Elektronikus érme box;
  • Mechanikus érme box;

Felügyelet
Távoli felügyelet ellenőrzési rendszerek, IMESA "Coin Op" mosoda mindig ellenőrzés alatt áll. Az egyes gépek felügyelete biztosítja a bolt tulajdonosának a fogyasztásokat és a hány ciklust futtatunk.
Letölthető katalógus
ÖNKISZOLGÁLÓ MOSODA
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz